Bunda PW CONTRAST 3L Softshell/Polarfleece reflexné pruhy výstražná žltá/tmavomodrá

Ochranná pracovná bunda PW CONTRAST SOFTSHELL vyniká mäkkosťou a priedušnosťou. Vďaka flexibilite nebráni užívateľovi pri akejkoľvek práci. Vodoodpudivý a vetru odolný vonkajší materiál sa vyrába z laminovaného softshellu skladajúceho sa z 94 % polyesteru a 6 % Spandexu, vnútrajšok je vyteplený mikro Polar flísom zo 100 % polyesteru. Pre zvýšenie ochrany sú na odeve našité 2 vodorovné a 2 zvislé reflexné pásky. Tmavé kontrastné konce bundy a rukávov chránia pred ušpinením vysoko viditeľnej tkaniny. Do bundy je všité bezpečné náprsné vrecko na zips, elastické manžety sú nastaviteľné na suchý zips. Farba je vysoko viditeľná žltá s tmavomodrou, bunda má veľkosť M.
 
Novinka
Výrobca:
Kód produktu:S425YNRM
Dostupnosť: Skladom u dodavaťela
Cena s DPH: 64.99 €
Cena bez DPH: 53.71 €
Bežná cena s DPH: 98.01 €
Celková cena 64.99 €
ks
 
 
Opis

Ochranná pracovná bunda PW CONTRAST SOFTSHELL sa dodáva vo veľkostnej škále: S - XXXL a vo farbe vysoko viditeľná žltá s tmavomodrou.


Splňované normy:

STN EN 20471 trieda 3 Odevy s vysokou viditeľnosťou

STN EN 31092 vlastnosti: odpor vodnej pary Ret < 25 m² Pa/W tepelné odolnosti a odolnosti voči vodným parám za stálych podmienok

Základné parametry
 Farba vysoko viditeľná výstražná žltá / tmavomodrá
 Veľkost M
 Norma STN EN ISO 20471 trieda 3 Vysoceviditelné ochranné odevy (Viditeľnosť podľa plochy HV a kvality reflexného materiálu)
 Norma STN EN 31092 vlastnosti: odpor vodnej pary Ret <25 m² Pa / W tepelnej odolnosti a odolnosti voči vodným parám za stálych podmienok


Súvisiace produkty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Naš sortiment

Hlavné menu

Statické stránky

 
 
 

Registrujte sa

Takos® - registrujte sa ... a šetrite

... a šetrite