Reflexná predĺžená bunda DELTA OPTIMUM 2 zateplená nepremokavá vyberateľná vložka 4 v 1 HV žlto/modrá

Ochranná pracovná bunda DELTA PLUS OPTIMUM 2 má predĺženú dĺžku ku kolenám a je vyrobená z materiálu oxfordský polyester povrstvený PVC s vodoodolnými švami, do ktorého je všitá podšívka z polyesteru Taffeta. Vyhotovenie 4 v 1 umožňuje vyberanie zateplenej vložky z oxfordského polyesteru potiahnutého PVC a s odopínateľnými rukávmi, použiteľná ako výstražná a vysoko viditeľná mikina alebo vesta s reflexnými pruhmi. Bunda je nepremokavá, má vodotesné švy a zapínanie na zips prekrytý légou proti vetru a dažďu. Bunda disponuje 4 vreckami, z toho 1 na prsiach, je zapínateľná na zips. Ochranná bunda aj samostatne nositeľná vložka je schválená podľa STN EN ISO 20471:201, bunda tiež chráni ako odev do nepriaznivého počasia STN EN 343:2003 A1:2007. Farba je vysoko viditeľná žlto/modrá, veľkosť má L.
 
Tip
Novinka
Výpredaj
Výrobca:
Kód produktu:OPTI2JML
Dostupnosť: Neznáma dostupnosť
Cena s DPH: 72.04 €
Cena bez DPH: 59.54 €
Bežná cena s DPH: 107.69 €
Celková cena 72.04 €
ks
 
 
 
 
Opis

Ochranná reflexná zateplená bunda DELTA OPTIMUM 2 typ Parka s odopínateľnou vložkou sa dodáva vo farebných kombináciách vysoko viditeľná žlto/modrá a vysoko viditeľná oranžovo/modrá a vo veľkostnej škále veľkosť S - XXXL.

Základné parametry
 Farba žlto/tmavomodrá
 Veľkost L
 Norma STN EN 343 trieda 3:1 Odevy proti nepriaznivému počasiu (Odolnosť proti prieniku vody, schopnosť prepúšťanie vodnej pary)
 Norma STN EN 471 trieda 3:1 Vysoceviditelné ochranné odevy (Viditeľnosť podľa plochy HV a reflexného materiálu, kvalita reflexného materiálu)
 Norma STN EN 471 trieda 1:2 Vysoceviditelné ochranné odevy (Viditeľnosť podľa plochy HV a reflexného materiálu, kvalita reflexného materiálu)


Súvisiace produkty

 
 
 
 
 


 

Naš sortiment

Hlavné menu

Statické stránky

 
 
 

Registrujte sa

Takos® - registrujte sa ... a šetrite

... a šetrite