Prilba Delta Plus BaseBall Diamond V reflexné pruhy na škrupine nastavenie kolieskom vysoko viditeľná žltá

Ochranná priemyselná prilba BaseBall Diamond V má inovatívny dizajn a je vyrobená z ABS materiálu. V prilbe je inštalovaný plastový osembodový kríž s 3 látkovými pruhmi a penovou čelnou páskou, ktorého obvod sa dá nastavovať kolieskom. Bezpečnostná prilba má upravený tvar pre zlepšenie výhľadu nahor. Na škrupine sa nachádzajú reflexné pruhy pre zvýšenie ochrany používateľa, na vrchlíku nie sú vetracie otvory. Šilt je vyvedený v tvare šiltu bejzbalovej čiapky. Prilba ponúka testovanú možnosť nosenia šiltu dopredu aj dozadu. Po bokoch škrupiny sa nachádzajú štrbiny umožňujúce pripojenie príslušenstva. Ochranná prilba disponuje certifikáciou na ochranu proti bočnému nárazu a pre elektrickú izolačnú schopnosť do 1000 V AC alebo 1500 V DC. Farba je vysoko viditeľná žltá, veľkosť je nastaviteľná medzi 53 až 63 cm.
 
Novinka
Výpredaj
Výrobca:
Kód produktu:DIAM5JAFL
Dostupnosť: Skladom u dodavaťela
Cena s DPH: 15.49 €
Cena bez DPH: 12.80 €
Bežná cena s DPH: 22.99 €
Celková cena 15.49 €
ks
 
 
 
 
Opis

Ochranná priemyselná prilba Delta BaseBall Diamond V sa dodáva vo vyhotovení upínacieho systému Rotor v nasledujúcich farbách: biela, modrá, červená, zelená, vysoko viditeľná žltá a oranžová.

Základné parametry
 Farba vysoko viditeľná výstražná žltá
 Veľkost univerzálna
 Norma STN EN 397 Priemyselné ochranne prilby:vlastnosti -20 ° C, +50 ° C, LD, MM, 440 VAC
 Norma STN EN 50365 trieda 0 do 1000V, ochrana proti elektrickému oblúku do 10kA / 1s - Ochranné prostriedky pre prácu pod napätím


Súvisiace produkty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Naš sortiment

Hlavné menu

Statické stránky

 
 
 

Registrujte sa

Takos® - registrujte sa ... a šetrite

... a šetrite