Pracovná členková obuv PRESTIGE ČLENOK športová konštrukcia vyšší mäkký golier šnurovacia čierna

Členková pracovná obuv MOLEDA PRESTIGE pochádza z tradícií dielne českého zlínskeho obuvníckeho priemyslu a je vytvorená na každodenné nosenie vo voľnom čase, pri športe a pri práci. Zvršok je vyrobený z prírodnej kože potiahnutej polyuretánovou fóliou, ktorá zvyšuje odolnosť proti opotrebovaniu a uľahčuje údržbu. Vnútorná časť obsahuje textilnú podšívku a kvalitnú stielku pre pohodlie pri chodení. Podrážka je zostavená z kombinácie 2-vrstevnatého špeciálneho polyuretánového nástreku, ktorá tlmí nárazy pri nášľape a tým šetrí pohybový aparát užívateľa. Členková obuv sa sťahuje šnúrkami, farbu má čiernu (v období prechodu na nový model môžu byť naboku sivobiele pruhy), veľkosť je 42.
 
Tip
Výrobca:
Kód produktu:M56810-42
Dostupnosť: Skladom u dodavaťela
Cena s DPH: 48.35 €
Cena bez DPH: 39.96 €
Bežná cena s DPH: 72.60 €
Celková cena 48.35 €
pr
 
 
Opis

Pracovná obuv PRESTIGE sa dodáva v mnohých modifikáciách a farbách ako poltopánka, sandál alebo členková obuv a vo veľkostnej škále, ktorá je spravidla 35 - 49.

Základné parametry
 Farba čierna
 Veľkost 42
 Norma STN EN ISO 20347 vlastnosti 01, FO, SRC - Pracovná obuv s pätou pohlcujúce energiu pri nárazoch, odolnosť proti ropným produktom, protišmyková podrážka na keramické aj kovové podlahe


Súvisiace produkty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Naš sortiment

Hlavné menu

Statické stránky

 
 
 

Registrujte sa

Takos® - registrujte sa ... a šetrite

... a šetrite