Pracovná blúzka PW Modern Style PES/BA dámska vydriečená krátky rukáv šikmé vrecká kontrastný stojačik svetlomodro/biela

Dámska pracovná tunika PW MODERN STYLE je určená na aktívnu prácu v zdravotníctve, gastronómii a pre upratovacie služby. Je zhotovená z odolného materiálu Kingsmill 210 g/m2 PES/BA vhodného na priemyselné pranie, drží tvar a farbu. Štýlová a elegantná dámska tunika má strih s dámskou fazónkou so záševkami, kimonový rukáv, šikmé vrecká na páse a kryté vrecko na osobné veci s pútkom na kľúč na bezpečné uloženie kľúčov. Na chrbtovej strane sa nachádza protisklad, ktorý poskytuje voľnosť pohybu na aktívnu prácu. Tunika má zapínanie na zips kryté légou na ochranu proti vniknutiu prachu alebo tekutín. Farba je svetlomodrá s bielymi doplnkami, veľkosť je XL.
 
Tip
Výrobca:
Kód produktu:LW13HBRXL
Dostupnosť: Skladom u dodavaťela
Cena s DPH: 19.69 €
Cena bez DPH: 16.27 €
Bežná cena s DPH: 29.04 €
Celková cena 19.69 €
ks
 
 
Opis

Dámska pracovná tunika PW MODERN STYLE navrhnutá pre zdravotníctvo, gastronómiu a upratovacie služby je k dispozícii vo farbách: stredne modrá (hospital) s bielou, tmavomodrá s bielou a biela s tmavomodrými doplnkami a vo veľkostnej škále S - XXL.

Základné parametry
 Farba svetlomodrá
 Veľkost XL


Súvisiace produkty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Naš sortiment

Hlavné menu

Statické stránky

 
 
 

Registrujte sa

Takos® - registrujte sa ... a šetrite

... a šetrite