Čiapka so škrupinou PROTECTOR First Base™ 3 WINTER zateplená skrátený šilt pretiahnutá do tyla klapky na uši reflexné pruhy HV oranžová

Ochranná pracovná čiapka PROTECTOR First Base Cap 3 WINTER poskytuje pohodlie špeciálne v chladnom období. Ľahká ochranná prilba je moderný osobný ochranný prostriedok vyvinutý podľa STN EN 812 v podobe bejzbalovej čapice. Vpredu je ochranný šilt proti oslneniu, hlavu chráni plastová škrupina umiestnená pod látkovým poťahom. O tepelný komfort sa stará flísová podšívka s klapkami cez uši a zátylok. Upínací nastaviteľný pásik znížený na zátylok napomáha prispôsobeniu veľkosti hlavy. Farba je vysoko viditeľná oranžová s reflexnými prúžkami, veľkosť je nastaviteľná, vyhotovenie šiltu je skrátené na 5 cm.
 
Tip
Výpredaj
Výrobca:
Kód produktu:HC23RP-WIN-HVORANGE
Dostupnosť: Skladom u dodavaťela
Cena s DPH: 38.08 €
Cena bez DPH: 31.47 €
Bežná cena s DPH: 56.87 €
Celková cena 38.08 €
ks
 
 
Opis

Vystužená ochranná pracovná čiapka PROTECTOR First Base Cap 3 sa dodáva vo variantoch CLASSIC, CLASSIC HV, XTRA, ELITE a v zateplených verziách Beany alebo Winter s možnosťami dĺžky šiltu 2,5 cm, 5 cm alebo 7 cm.

Základné parametry
 Farba vysoko viditeľná výstražná oranžová
 Veľkost univerzálna
 Norma STN EN 812 Priemyselné prilby chrániace pri náraze hlavou
 Norma STN EN 343 trieda 3:3 Odevy proti nepriaznivému počasiu (Odolnosť proti prieniku vody, schopnosť prepúšťanie vodnej pary)
 Norma STN EN 471 trieda 1:1 Vysoceviditelné ochranné odevy (Viditeľnosť podľa plochy HV a reflexného materiálu, kvalita reflexného materiálu)


Súvisiace produkty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Naš sortiment

Hlavné menu

Statické stránky

 
 
 

Registrujte sa

Takos® - registrujte sa ... a šetrite

... a šetrite