Bunda PW RS DUO TONE parka RIPSTOP PES/PVC kapucňa zateplená nepremokavá tmavomodro/stredne modra

Pracovná ochranná zateplená nepremokavá bunda PW RS DUO TONE je ušitá v štýle "parka" predĺžená na stehná. Ide o veľmi obľúbenú bundu s vynikajúcim pomerom medzi cenou a kvalitou. Pevná a vodoodolná bunda má reflexné prúžky na hrudi a na rukávoch, viacúčelové vrecká na uloženie vecí a stojatý golier s flísovou podšívkou pre väčšie pohodlie pri nosení. Na vonkajšej strane je použitý odolný Ripstop polyester zaručujúci pevnosť a odolnosť s vodoodolným a priedušným PVC záterom, podšívku tvorí 100 % polyester a zateplenie je z rovnakého materiálu. Kabát disponuje rovnými vreckami na páse s bočným prístupom, ďalej pätkovými vreckami so zipsom na prsiach, vreckom na mobil. Zapínanie obstaráva zips s légou a drukmi, dolný okraj sa čiastočne elasticky sťahuje. Bezpečnosť zvyšuje strieborná reflexná paspulka, pohodlie podporia nastaviteľné pružné manžety stiahnuté pásikom so suchým zipsom. Farbu má tmavomodrú v kombinácii so svetlomodrou, veľkosť je XL.
 
Tip
Výrobca:
Kód produktu:S562NRRXL
Dostupnosť: Skladom u dodavaťela
Cena s DPH: 55.37 €
Cena bez DPH: 45.76 €
Bežná cena s DPH: 83.49 €
Celková cena 55.37 €
ks
 
 
Opis

Ochranná pracovná zateplená bunda PW RS DUO TONE s kapucňou sa dá objednať vo veľkostnom rozsahu S - XXL a vo farebnej škále: tmavomodro/svetlomodrá, tmavomodrá a čierno/sivá.


Splňované normy:

STN EN 343 trieda 3:1 Odevy proti nepriaznivému počasiu

Základné parametry
 Farba tmavomodrá/svetlomodrá
 Veľkost XL
 Norma STN EN 343 trieda 3:1 Odevy proti nepriaznivému počasiu (Odolnosť proti prieniku vody, schopnosť prepúšťanie vodnej pary)

Tento produkt nájdete v kategóriach

Hlavná stránka | Pracovné odevy | Odevy do dažďa

Súvisiace produkty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Naš sortiment

Hlavné menu

Statické stránky

 
 
 

Registrujte sa

Takos® - registrujte sa ... a šetrite

... a šetrite